NYT SE ALKAA!
 TERVEYSVAIKUTTEINEN CELLRESET-OHJELMA 29.3.2021 
VASTAANOTA HAASTE JA ILMOITTAUDU MUKAAN 3-VAIHEISEEN 
LIFE STYLE -OHJELMAAN


CELLRESET haaste vastaanotettu - kiitos Mirva haasteesta. Minä puolestani haastan kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet mukaan 29.3.2021 alkavaan CELLRESET-ohjelmaan.

Mitä on CELLRESET

Terveysvaikutteinen CELLRESET-ohjelma on 3-vaiheinen lifestyle ohjelma. Ohjelman aikana elimistö puhdistuu aineenvaihdunnan aktivoituessa.

CELLRESET ohjelma toteutetaan käyttämällä apuna puhtaan ravinnon lisäksi FitLine tuotteita.  jotta voidaan taata soluille, hormonitoiminnalle ja aineenvaihdunnalle optimaalisesti yhteentoimivat ja parhaiten imeytyvät ravinteet. Ohjelma ei ole FitLinen oma ohjelma, vaan se on kansainvälinen oma konseptinsa (*lisätietoja ohjelman kehittäjästä alla).

CELLRESET on alun perin NASA:n astronauteille suunniteltu aineenvaihdunta- ja ravitsemusohjelma. Ohjelman tarkoituksena on ollut tasapainottaa astronauttien hormonitoiminnot sekä optimoida heidän terveydentilansa ennen avaruuslentoa.

Hormonit ohjaavat kehomme toimintoja, mm. rasvanpolttoa, ruuansulatusta, ravinnon imeytymistä, nukkumista sekä mielentilojamme. Lääkärit ja tutkijat ovat jatkokehittäneet ohjelmasta kuluttajille soveltuvan version kehon optimaalisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Terveyteen vaikuttavien tekijöiden taustalla ovat hormonit, joita on yli 150 erilaista ihmisen kehossa. Hormoneista tärkeimpiä ovat DHEA ja prognenolololi.  CELLRESET toimii hormonidieetin tavoin tasapainottaen DHEA:n ja prognenolololin toimintaa, ja puhdistaen mm. insuliinireseptoreiden päät. Valtaosalla aikuisista insuliinin tuotanto on jossain määrin epätasapainossa.

Prosessoitu ravinto, lisä-, säilöntä- ja täyteaineet, suola, sokeri, lääkejäämät, lannoitteet, erilaiset myrkyt, saasteet, sairaudet, kova stressi ja ravintoainepuutokset tukkivat hormonitoimintaa ja aineenvaihduntaa, aiheuttaen sekä erinäisiä sairauksia että ylipainoa.

CELLRESET-Ohjelma tähtää yhtäaikaisesti painonpudotukseen ja hormonitoimintojen tervehdyttämiseen.


Kenelle CELLRESET sopii

CELLRESET on loistava apukeino mm. ylipainoisille, vatsan turvotuksesta kärsiville, diabeetikoille sekä metabolisesta oireyhtymästä kärsiville.

CELLRESET terveys- ja hyvinvointiohjelman voi aloittaa kuka tahansa, joka on kiinnostunut omasta terveydestään. Ohjelman voi tehdä terveydellisistä tai painonhallinnallisista syistä.

CELLRESET ohjelma opettaa sitä noudattavalle, miten ruoka vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Opit tekemään oikeita valintoja huomatessasi niiden vaikutuksen kehoosi ja hyvinvointiisi.

                                    FitLine Optimaalisetti

PM-International

FitLine -tuotteet

Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan ja tilaamaan FitLine -tuotteita.
ILMOITTAUDU MUKAAN 29.3.2021 ALKAVAAN CELLRESET -OHJELMAAN

CELLRESET ohjelmassa tapahtuva ohjaus/valmennus on maksuton. Ohjaajana toimii Mirva Partanen.  Ohjelman aikana suositeltaviksi käytettävät tuotteet koko ohjelma kolmen vaiheen ajalta 368,59e, mikäli tuotteet ostetaan kolmen kuukauden kestotilauksena. Kokonaishinta voidaan maksaa myös kolmessa osassa. 

1 x aminokapselit

1 x yrttitee (Herbaslim)

3 x B-vitamiinikompleksi (Activize / FitLine)

3 x mineraalijuoma (Restorate / FitLine)

3 x suoliston hyvinvointijuoma (Basics / FitLine)

1 x probiottijogurtti + valmistusastia (itse tehtävä)

(Lisätuotteina suosittelemme Omega 3, Q10, isoflavoni, selluliittikapseleita- ja voidetta. Näistä tulee lisäkustannus).

Ohjelman aikana saamme tarkat ohjeet ruokavaliosta ja lisäravinteista, sekä pidämme yhteyttä toisiin ryhmäläisiin ja ryhmän ohjaajaan whatsupin välityksellä.


ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT

Mirva Partanen

mirva@tintti.net

puh. 045 137 8626

TÄSMÄLINKIT CELLRESET-OHJELMASSA KÄYTETTÄVIIN RAVINTOLISIIN, MITKÄ OVAT OSTETTAVISSA PM-INTERNATIONAL VERKKOKAUPASTA
CELLRESET-OHJELMAN KEHITTÄJÄ

CELLRESET -ohjelman on kehittänyt professori Aage Stenset h (TCM l. perinteinen kiinalainen lääketiede) .Hän on opiskellut 3.5 vuotta Ruotsissa Uppsalan yliopistossa lääketiedettä. Hän on johtanut 14 vuoden ajan Natural Medical Management School of Acupunctur (perinteisen lääketieteen ja akupunktuurin koulu) opettaen vitamiinien ja mineraalien käyttöä sekä hengitystekniikoita. Hän on julkaissut lukuisia artikkeleja ja kirjallisuutta vitamiinien ja mineraalien käytöstä sekä akupunktuurista. Hän pitää noin 100 luentoa vuodessa terveellisen ravitsemuksen puolesta.