REFRESHING TOUCH

Hyvinvointipalvelut

Tiedustelut ja tilaukset

puh. 040 148 8292
email: hyvinvointipalveluthml@gmail.com Hieronta

Hieronta rentouttaa tehokkaasti kehon lihaksien lisäksi myös mieltä ja siksi se toimii erinomaisesti kokonaisvaltaisena hyvinvoinnin lähteenä.   

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aktivoi aineenvaihduntaa.

Hierontahoidot suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeita vastaaviksi.


Klassinen- ja urheiluhieronta 

30 min / 30e

45 min / 40e

60 min / 50e

90 min / 70e


Asiakkaan luokse tilattuun palveluun lisätään matkakorvaus 0,50e/km


Kuppaus (perinteinen)

Kuppaus on perinteinen kansanparannus  menetelmä, millä on rentouttava vaikutus. Kuppaus vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja poistaa kuona-aineita elimistöstä. 

Kuppausta on käytetty mm. lihasten rentouttamiseen, migreenin lievittämiseen, kihdin oireiden helpottamiseen ja korkean verenpaineen hoitamiseen.

Kuppaus soveltuu lähes kaikille. Veren hyytymisoireista, matalasta verenpaineesta ja akuutissa syöpähoidossa oleville ei kuppaushoitoja anneta.


Kuppaus 60e


Asiakkaan luokse tilattuun palveluun lisätään matkakorvaus 0,50e/km  


Kuivakuppaus (haavaton ja veretön hoitomuoto)

Kuivakuppaus soveltu erinomaisesti osana urheilijoiden lihashuoltoa ja sitä voidaan myös käyttää tehostamassa hierontahoidon vaikutusta.

Kuivakuppaus on erittäin tehokasta ja jo 15 minuutin kuivakuppaus vastaa vaikutusteholtaan tunnin perinteistä hierontahoitoa.

Kuivakuppausta suositellaan urheilusuoritusten jälkeiseen lihashuoltoon, aineenvaihdunnan ja lympanestekierron aktivointiin, kuona-aineiden ja nesteiden poistoon ja verenkierron vilkastuttamiseen.


Kuivakuppaus 50e

Kuivakuppaustehoste hieronnan yhteyteen +20e


Asiakkaan luokse tilattuun palveluun lisätään matkakorvaus 0,50e/km   Liikunnanohjaus

Musiikin rytmit ja melodiat yhdistettynä liikkeeseen, liikkeistä muodostetut liikesarjat ja niiden yhdistäminen toisiinsa tuo liikunnanilon lisäksi aktivointia aivotoiminnalle.

Musiikkiliikuntaohjaus suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tai asiakasryhmän tarpeiden mukaiseksi. Ohjatun tunnin kesto on 45 min.ikkiliikuntaohjaus suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tai asiakasryhmän tarpeiden mukaiseksi. Ohjatun tunnin kesto on 45 min.

Ohjatun tunnin kesto on 45 min.


Liikunnanohjaukset

Ryhmäliikunnanohjaukset 

(myös erityisryhmät) 45min / 90e

Yksilöohjaukset 45 min / 60eKinesioteippaukset

Kinesioteippauksia käytetään mm. kivunlievityksiin, nivelliikkuvuuden lisäämiseen, liikkeen tai kehon käytön ohjaamiseen, kohentamaan asento- ja liiketuntemusta., sekä nivelen mekaanisen ohjaamiseen tukemaan nivelten toimintaa.

Kinesioteippausta voidaan käyttää yksistään tai osana muissa hoidoissa.

Kinesioteipin vaikutus perustuu teipin venyvyyden kautta ihon ja sidekudoskalvojen keskushermostolle välittymiin aistimuksiin. Kinesioteippiä venyttämällä haluttu määrä, saadaan kudosten alle muodostettua tilaa ja siirrettyä kevyesti kudoksia.


Teippauksen laajuudesta riippuen 10-30eIkäihmisten kotihoidonpalvelut ja muut henkilökohtaiset avustamiset. 

Kuntouttavalla työotteella toteutettua apua sekä itsenäiseen selvitymiseen kotioloissa että tilapäiseen avuntarpeeseen.


Kotihoidonpalvelut alkaen 45e/h (sis. alv 24 %). Hintaan lisätään matkakorvaus 0,50e/km

Kotihoidonpalvelut kuuluvat pääsääntöisesti kotitalousvähennyksen piiriin. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä vero. sivustolta.